KONTAKTIRAJTE NAS!

Pridružite se poslovnoj mreži najuspješnijih i iskoristite prednosti portala CompanyWall Business već danas! Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nedoumice, na koja odgovaramo u najkraćem roku.

063 936 777

info@companywall.ba

TEHNICKA PODRŠKA

Tehnicku podršku portala CompanyWall Business cini iskusan tim profesionalaca koji implementira sofisticirana tehnicka rešenja za sve probleme i izvanredne situacije s kojima se suocavaju naši klijenti. 

Agenti korisnickog centra odgovaraju na pozive korisnika- dijagnostikuju sve komplikacije i rešavaju eventualne nejasnoce i nedoumice. 

 

Tehnicka podrska

Koja su zaduženja financijskog asistenta?

CompanyWall Business, najpouzdaniji asistent bosanskohercegovačkih firmi, korisnicima nudi aktuelne i najznačajnije poslovne informacije, obrađene i raspoređene na transparentan način.

Osim najosnovnijih informacija o firmama, nudi i detaljnije informacije koje je moguće pregledati brzo i jednostavno uz opciju napredne pretrage.

Uputstva za upotrebu programa portala CompanyWall

Da biste se registrovali potrebno je da kliknete na ikonicu čovječuljka u gornjem desnom uglu. Nakon klika na ikonicu otvorit će Vam se opcije "PRIJAVA" i "REGISTRACIJA".

Kliknite na opciju registracija, a ista će Vas voditi na odabir paketa koji želite. Nakon odabira paketa, popunite obrazac za registraciju.

Nakon popunjenog obrasca, obavezno morate kliknuti na polje "prihvatam uslove poslovanja".

Nakon klika "registruj se" stići će Vam e-mail s linkom za potvrđivanje, kojom verificirate svoju e-mail adresu.

Nakon što primite Vašu registraciju, naša služba će Vas kontaktirati u roku od 24 sata i završiti proces registracije i time Vam omogućiti pristup svim informacijama na portalu.

U slučaju da želite da odaberete pakete "simple" i "basic", plaćanje možete izvršiti putem PayPal aplikacije i pristupiti podacima odmah nakon plaćanja.

Login image
Da biste se prijavili, potrebno je da kliknete na ikonicu čovječuljka u gornjem desnom uglu. Nakon klika na ikonicu, otvorit će Vam se opcije »prijava« i »registracija«. Ukoliko ste već dobili korisničko ime i lozinku našim dopisom uz račun, ili ste se registrovali sami i pristup Vam je omogućen, upišite korisničko ime i lozinku i prijavite se na Companywall Business. Nakon prijave, naći ćete se na početnoj stranici Companywall Business portala gdje možete započeti s korištenjem svih informacija koje financijski asistent nudi. U slučaju da ste zaboravili lozinku, na stranici za prijavu kliknite na »zaboravili ste lozinku?« i zatim slijedite uputstva za postavljanje lozinke.

Nakon što se prijavite, na portalu CompanyWall business će se automatski pojaviti NASLOVNA STRANA na kojoj možete steci uvid u sve informacije koje isti nudi.

Na vrhu ove stranice nalazi se polje za brzu pretragu u koje unosite JIB, matični broj ili ime firme koja vas interesuje.

Na NASLOVNOJ STRANI se također nalaze i lista za praćenje, posljednja pretraga, otključane aukcije i stečajevi.

Ukoliko prvi put pristupate portalu Companywall business, Vaša lista za praćenje je vjerovatno prazna. Popunite je tako da na rezultatima pretrage ili na profilu firme kliknete polje "prati subjekt".

Ista firma će Vam se pojaviti na listi za praćenje na naslovnoj strani, tako da možete za istu da proširite pregled i vidite osnovne i najvažnije informacije bez detaljnijeg pregleda firme.

Također, za sve firme koje imate na listi praćenja, dobit ćete poruku svaki put kad se u firmi nešto izmjeni. Da li je firma ušla ili izašla iz blokade, da li otvorila nov račun, promijenila adresu prebivališta i slično.  Na listi praćenja nemate ograničeni broj firmi koje možete da postavite.

Klikom na strelicu u polju za unos kriterija za pretragu, otvara Vam se napredna pretraga. U naprednoj pretrazi možete koristiti više kriterija, pa ćete na taj način biti u mogućnosti da suzite broj rezultata pretrage.

Ova opcija će vam biti od koristi za efikasno preuzimanje podataka o firmi iz rezultata pretrage ili ako želite da pronađete firme koje odgovaraju specifičnim kriterijima.

Važno je napomenuti i opciju "dodaj kriterij". U tom dijelu pretraživača možete da postavite željeni kriterij na osnovu podataka iz godišnjih financijskih izvještaja, iz godine koju želite.

Kada postavite sve kriterije za pretragu, kliknite na "traži" i Companywall business će Vam izlistati rezultate pretrage.

Da biste se registrovali potrebno je da kliknete na ikonicu čovječuljka u gornjem desnom uglu. Nakon klika na ikonicu otvorit će Vam se opcije "PRIJAVA" i "REGISTRACIJA".

Kliknite na opciju registracija, a ista će Vas voditi na odabir paketa koji želite. Nakon odabira paketa, popunite obrazac za registraciju.

Nakon popunjenog obrasca, obavezno morate kliknuti na polje "prihvatam uslove poslovanja".

Nakon klika "registruj se" stići će Vam e-mail s linkom za potvrđivanje, kojom verifikujete svoju e-mail adresu.

Nakon što primite Vašu registraciju, naša služba će Vas kontaktirati u roku od 24 sata i završiti proces registracije i time Vam omogućiti pristup svim informacijama na portalu.

U slučaju da želite da odaberete pakete "simple" i "basic", plaćanje možete izvršiti putem PayPal aplikacije i pristupiti podacima odmah nakon plaćanja.

Help

Najtraženije firme su one koje su najviše puta pregledane od strane korisnika Companywall business financijskog asistenta.

Ako je Vaš račun povezan s firmom u Companywall Business bazi, ovdje se vidi koja firma je pretraživala Vašu i u kom vremenskom periodu. Ukoliko Vam je ova opcija uključena, i druge firme će vidjeti da ste ih pretraživali.

Ovu opciju možete da isključite tako što ćete nazvati našu tehničku podršku koja će u najkraćem roku ukloniti ovu opciju sa Vašeg naloga.

U slučaju da isključite opciju "ko me tražio" ni vi nećete moći da vidite ko je pregledao Vašu firmu.

Punim pristupom portalu Companywall business stečete uvid u sva aukcijska nadmetanja u Bosni i Hercegovini. Na ovom spisku raspoložive su najvažnije informacije o aukciji, vrijeme trajanja, iznos, kontakti i dokumenta ako ih ima na raspolaganju.

Prilagođenim kriterijima pretrage u mogućnosti ste da suzite prikazan broj aukcija i stečajeva.

Upisom JIB-a, matičnog broja ili imena firme u polje za brzu pretragu, otvorit će Vam se stranica sa detaljnom pretragom i rezultatima pretrage prema upisanim ključnim riječima u polju za brzu pretragu.

U naprednoj pretrazi možete dodatno da odaberete kriterije za pretragu i na taj način da dođete do još preciznijih rezultata.

Na dnu stranice, ispod kriterija za traženje, imate popis rezultata pretrage.

Također, možete sortirati rezultate po grupama, kao što su "ko me tražio", "najnovije firme" i slično.

Rezultate pretrage možete da izvedete u Excel tablicu sa svim osnovnim podacima o firmi. To je posebno prikladno ako želite da uvozite podatke u vlastiti sistem ili da koristite baze firmi na drugačiji način.

Klikom na naziv firme u rezultatima pretrage portal će Vas prebaciti na detaljniji pregled odabrane firme.

Na lijevoj strani imate meni koji je grupisan po najvažnijim grupama podataka kao što su računi, dugovanja, uvoz/izvoz, osnovne informacije i informacije o vlasništvu.

Na naslovnoj strani detaljnijeg pregleda firme, možete da vidite sažetak najvažnijih podataka na jednom mjestu, kako biste bili u mogućnosti da odmah dobijete brz i pouzdan uvid u poslovanje firme.

Na tom mjestu imate uvid u bonitetnu ocjenu kroz godine, telefone, kontakte, registracijske podatke, osnovne financijske informacije, osnovni pregled računa, nekretnine i ostale značajne podatke o firmi.

Na tom mjestu također možete da izvezete bonitetni izvještaj određene firme u PDF formatu, kako biste mogli da ga pošaljete putem e-maila, stavite na USB ili dijelite s poslovnim partnerima i slično.

Na bonitetnom izvještaju nalaze se svi podaci o firmi u posljednje 2 godine.

Više o bonitetnom izvještaju možete pročitati klikom na POVEZNICU.

Uz DEMO pristup možete istražiti sve funkcije i usluge koje portal CompanyWall business nudi. Imate pristup svim firmama na portalu, odnosno njihovim financijskim podacima i analizama.

DEMO pristup je besplatan probni pristup i traje 3 dana.

Financijski asistent Companywall Business sadrži veliki broj dodatnih informacija o poslovanju bosanskohercegovačkih firmi, kao što su:

 • Blokade računa
 • Historija blokada računa
 • Insolventni postupci
 • Historija promjena
 • Podaci o uvozu i izvozu
 • Podaci o dugovanjima, poreznim i dugovanjima plata radnicima

Za više informacija i pomoć oko snalaženja pri korištenju portala otkrijte šta Vam sve Companywall business nudi, te unapredite i osigurajte sigurnost svog poslovanja.

 

Ukoliko imate pitanja vezana za podatke, slobodno nam se obratite svakim radnim danom od 8 do 16 sati na navedene telefone.

Zašto su Vam neophodne usluge i alati financijskog asistenta?

Imajući u vidu da portal broji desetine hiljada korisnika, kao i klijente najrazličitijih poslovnih interesa, liste za praćenje služe lakšem i bržem prepoznavanju i ostvarivanju saradnje između klijenata.

Lista za praćenje nudi Vam na jednom mjestu sve firme koje najviše pregledate i pratite. Najvažnije od svega je što ćete o svakoj promjeni u firmi koju imate na listi za praćenje biti obaviješteni putem e-maila.

Firme koje se najčešće postavljaju na listu za praćenje su dobavljači, poslovni partneri, kupci i ostale firme s kojima sarađujete.

Na primjer, ukoliko kupac ide u blokadu, o tome ste obavješteni i možete da odlučite kako ćete u budućnosti poslovati s istim, da li ćete mu za svoje usluge ispostaviti račun ili predračun.

Lista praćenja je jedna od najvažnijih alatki financijskog asistenta Companywall Business i omogućit će Vam sigurno poslovanje u budućnosti, kao i smanjenje rizika neplaćanja Vaših izdatih računa.

Followed list image

Podaci o firmama koji se na portalu ažuriraju svakog dana. Kako biste bili u toku s promjenama, Companywall Business će Vam uštedjeti vrijeme uz redovna obavještenja o promjenama koje Vam šaljemo na e-mail adresu.

Kako biste za određenu firmu po Vašem izboru bili obavješteni u slučaju promjene na istoj, morate da je imate na Listi za praćenje.

Informacije o promjenama šalju se svaki dan nakon ažuriranja podataka na našem portalu Companywall Business na Vašu e-mail adresu.

E-mail adresa na koju ćete primiti obavještenje je Vaše korisničko ime. U slučaju da želite da primate obavještenja na neku drugu e-mail adresu, morate da promijenite svoje korisničko ime. To možete da učinite na korisničkim postavkama Vašeg računa.

Nakon promjene korisničkog imena, sljedeći put kada se ulogujete na portal, morat ćete da koristite novo korisničko ime.

Organizujte svoju strategiju poslovanja, pogledajte ko je od konkurencije, dobavljača ili kupaca pregledao Vašu firmu! Na spisku firmi "ko me tražio" vidjet ćete sve firme koje su pregledale podatke Vaše firme, kao i vrijeme posljednjeg pregleda.

Također Vam je dostupna informacija o broju korisnika koji su pregledali Vašu firmu, kako anonimnih tako i registrovanih. Ovo je odličan način da vidite koja firma je možda Vaš budući poslovni partner, ko od konkurencije pregleda Vaš profil, kao i kojim ste firmama zanimljivi.

Na osnovu tih podataka, možete lakše da odaberete adekvatnu strategiju poslovanja u budućnosti. Na ovoj listi nalaze se:

 • Anonimni subjekti, što znači da su Vas tražila ili fizička lica preko Google-a koja nisu korisnici portala ili pravne osobe koje se nisu ulogovale na portal; Anonimni korisnici; U oba ova slučaja, nemaju pristup svim podacima o Vašoj firmi, već samo najosnovnijim informacijama;
 • Registrovani klijenti portala, u ovom slučaju na listi vidite ime, JIB i MB firme koja se interesovala za Vaše poslovanje. Ovi klijenti imaju kompletan pristup podacima o Vašoj firmi.

Kada uđete u detaljan pregled firme, imate uvid u njenu bonitetnu ocjenu. Ocjena je pouzdan i brzi uvid u stabilnost, poslovanje, zdravlje firme i u velikoj mjeri predviđa mogućnost padanja u stečaj ili likvidaciju u budućnosti.

Bonitetna ocjena je veoma važan podatak. Na osnovu ocjene se odlučuje da li firma može da dobije Certifikat bonitetne izvrsnosti, na koji način će poslovati, kako je poslovala i da li je pouzdan partner ili partner koga je bolje izbjegavati u budućnosti.

Bonitetna ocjena  Companywall Business je izračunata na osnovu najvažnijih financijskih pokazatelja, historije blokada i ostalih važnih podataka.

Ona je kombinacija statične i dinamične ocjene i najpouzdaniji je pokazatelj poslovanja firme.

Uvidom u detalje poslovanja firme imate opciju "preuzmi bonitetni izvještaj". Izvještaj možete preuzeti na engleskom ili bosanskom jeziku.

Bonitetni izvještaj je sažetak svih podataka u posljednje 2 godine, a isti se generiše u PDF formatu, u ovom formatu ga možete slati putem e-maila, odštampati i slično.

U izvještaju se nalaze grafički prikazani važni pokazatelji, financijski podaci, podaci o vlasnicima, bonitetna ocjena i ostale značajne informacije za financijsku analizu firme.

Verzija na engleskom jeziku koristit će Vam ako želite internacionalnim partnerima da pokažete svoj ili nečiji drugi bonitetni izvještaj.

Na portalu se nalaze osnovni podaci o svim registrovanim firmama u Bosni i Hercegovini koji se redovno ažuriraju i prolaze svakodnevnu provjeru kroz ekskluzivnu saradnju koju CompanyWall Business ostvaruje s kontekst rečenice

Na osnovu pouzdanih i preglednih podataka korisnici portala brzo i lako mogu da dođu do željenih informacija o firmama koje ih zanimaju i na taj način pristupaju sklapanju sigurnijih i uspješnijih poslovnih saradnji.

Osnovni podaci o firmi podrazumijevaju:

 

 • Osnovne informacije o firmi (adresa, kontakti, itd.)
 • Aktivnosti firme( da li posluje aktivno ili ne)
 • Da li je firma u sistemu PDV-a
 • Djelatnost firme
 • Broj zaposlenih
 • Mjesto registracije firme
 • Spisak poslovnih jedinica

Uz osnovne informacije o firmama, financijski asistent klijentima nudi i detaljnije podatke dobivene na osnovu službenih financijskih izvještaja i u saradnji s drugim ekonomskim institucijama.

Ovi podaci prošli su detaljnu financijsku analizu i na osnovu njih su na portalu jednostavno prikazani rezultati za svakog registrovanog korisnika.

Ovaj način procesuiranja i daljeg distribuiranja informacija olakšava klijentima portala donošenje značajnih poslovnih odluka i doprinosi sigurnijem poslovanju u Bosni i Hercegovini.

Ove informacije podrazumijevaju:

 

 • Sažetak financijskih informacija
 • Grafički prikaz osnovnih informacija
 • Bilans stanja koji izdaje kontekst rečenice
 • Račun dobitka i gubitka koji izdaje kontekst rečenice
 • Sudske sporove i tok sudskih sporova
 • Stanje žiro računa – blokade
 • Blokade i sudske sporove

 

Pored toga, jednostavnim klikom provjeravate stanje računa, da li su firme u blokadi, u kojem vremenskom periodu i za koji iznos. Možete da provjerite i da li je firma imala sudski spor za nepodmirene obaveze, čak možete da pratite kompletan tok sudskog spora.

Napredna pretraga omogućava traženje osoba, kao i firmi po najvažnijim kriterija koji su na raspolaganju. Pretraživač Vam omogućava pretragu maksimalnih i minimalnih iznosa bilansa svih firmi prema određenom kriteriju.

Na primjer, možete da pretražujete firme po poslovnih prihodima i ostalim podacima iz bilansa, kao i podacima iz proteklih godina.

Nudi Vam pretragu firmi koje su trenutno u blokadi, stečaju i slično.

Na osnovu ovih parametara možete da pronađete nove saradnike, povoljnije dobavljače i pouzdanije kupe. Rezultate pretrage možete da označite i izvezete u Excel tablici, te da ih nakon toga sačuvate na Vašem računaru.

Ova opcija omogućava Vam da vidite s kojim firmama su u vezi odgovorne osobe neke firme ili sama firma. Uvidom u ove podatke stječete jasniju sliku o načinima na koje posluju te firme.

U polje Napredna pretraga možete da unesete kriterije na osnovu kojih želite da vidite listu firmi koje Vas zanimaju. Na osnovu tih parametara možete da pronađete nove saradnike, povoljnije dobavljače i pouzdanije kupce.

Pristupom Companywall Business portalu možete vidjeti popis svih aukcija u Bosni i Hercegovini.

Na aukcijama se nude pokretnine, nekretnine, prava i ostali pouzdani papiri i imovina. Na ovim aukcijama nude se nekretnine koje su bile u vlasništvu firmi, a uz njihovu kupovinu pokriva se dio duga firme prema povjerenicima.

S druge strane, aukcije su odlična prilika za kupovinu neke od gore spomenute imovine, jer je možete dobiti po znatno povoljnijoj cijeni od tržišne.
Na spisku stečajeva nalaze se sve firme koje su u posljednjih nekoliko dana ušle u stečaj i možete da vidite pod kojim rednim brojem se vodi određeni stečaj.

Rezultati pretrage
Poslovne informacije
Finansijske informacije
Ostale informacije

Odgovaramo na pitanja koja nam najčešće postavljate

Registrovao/la sam se, ali ne mogu da pristupim portalu uz korisničko ime i lozinku. Šta da radim?

Pristup portalu odobrava administrator. Nakon što evidentiramo Vašu registraciju, kontaktirat ćemo Vas u roku od 24 sata.

Za pakete „simple“ i „basic“ plaćanje možete da izvršite putem PAYPAL računa, a s istim odmah možete pristupiti portalu.

Odakle nabavljate podatke i da li su ažurni i tačni?

Izvori koje koristimo za prikupljanje svih podataka su javni državni registri.

Financijske izvještaje preuzimamo jednom godišnje od kontekst rečenice s kojim ostvarujemo ekskluzivnu saradnju. Registracione podatke prikupljamo od Trgovačkog suda i ažuriramo ih svakog radnog dana, kao i blokade računa.

Svi podaci na portalu su ispravni i poklapaju se u potpunosti s podacima iz državnih registara. Tačnost podataka zavisi od registra iz kojeg prikupljamo podatke.

Na koji način mogu da postavim firmu na listu za praćenje?

Na naslovnoj strani portala prvo polje ispod logotipa CompanyWall business je LISTA ZA PRAĆENJE.

U okviru polja nalazi se opcija „Napravi novi spisak“, a klikom na tu opciju imate mogućnost praćenja firmi koje Vas zanimaju. Također, na vrhu stranice, pored polja za pretragu nalaze se četiri ikonice.

Četvrta ikonica na kojoj se nalazi simbol papira je „Lista za praćenje“, a klikom na nju također možete postaviti željene firme na listu.

Pored toga, klikom na ime bilo koje firme, sa lijeve strane pored polja s osnovnim podacima o firmi nalazi se ikonica za „Listu za praćenje“. Ukoliko kliknete na nju možete zapratiti ili ukloniti firmu sa spiska.

Koliko firmi mogu da pratim na listi za praćenje?

Portal CompanyWall omogućava Vam da pratite neograničen broj firmi bez dodatne doplate.

Za razliku od konkurentnih portala, broj firmi koje možete da pratite je neograničen. Za svaku od firmi sa liste šaljemo Vam redovita obavještenja u vezi sa promjenama.

Da li podatke s portala CompanyWall mogu da prebacim u svoj CRM sistem?

U polju REZULTATI PRETRAGE možete odabrati kriterije za pretragu, a dobivene rezultate možete da izvezete u Excel tablicu. Nakon toga, podatke možete koristiti u različitim sistemima.

Zašto je CompanyWall business bolji od konkurencije?

Zahvaljujući naprednim alatima koje portal nudi i koje redovno usavršavamo prilagođavajući se potrebama tržišta i brzini savremenog poslovanja, omogućavamo Vam, za razliku od konkurentnih portala, jednostavnu i brzu pretragu svih podataka o firmi koje Vas interesuje.

Većina drugih portala nudi opširne i nedovoljno kategorizovane informacije o firmama, dok na portalu CompanyWall Business imate veliki izbor mogućnosti na osnovu kojih možete da pregledate firme po različitim kategorijama.

Također, nudimo Vam uvijek ažurne podatke, s obzirom da brojimo desetine hiljada klijenata i vodimo računa da svi podaci na portalu budu najaktuelniji. Mi radimo i dok Vi odmarate i važimo za jednu od najažurnijih bonitetnih kuća u Bosni i Hercegovini!

Kako mogu da dobijem Certifikat bonitetne izvrsnosti?

Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljujemo firmama koje su poslovale s najboljim bonitetnim ocjenama A+, AA+ i AAA. Ako ste ostvarili neku od tri najbolje bonitetne ocjene, automatski imate pravo i na Certifikat bonitetne izvrsnosti.

Više o certifikaciji i izračunu bonitetne ocjene možete da saznate u kategorijama Bonitetna ocjena i Certifikat bonitetne izvrsnosti.

Kako da promijenim korisničko ime i lozinku?

U gornjem desnom uglu na portalu nalazi se ikonica za korisnike bijele boje, klikom na ovu ikonicu otvarate opcije ODJAVA i UREDI RAČUN.

Klikom na opciju UREDI RAČUN otvarate polje u kome mijenjate korisničko ime i lozinku.

Iako sam unio/la korisničko ime i lozinku ne mogu da se ulogujem na portal. Šta da radim?

Ako ste sigurni da ste unijeli ispravno korisničko ime i lozinku, a i dalje imate poteškoća s pristupom, provjerite da li ste na ispravnom portalu.

U gornjem desnom uglu, pored ikonice za korisnike, nalazi se polje u kome su skraćenicama označena imena zemalja u kojima portal djeluje: SR, HR, SLO i BiH.

Da biste se ulogovali na portal, potrebno je da u tom polju označite BiH.

Kako firma ima dobru bonitetnu ocjenu kada je u blokadi?

Ispod svake bonitetne ocjene u polju firme stoji i godina za koju ta ocjena važi.

Provjerite da li je ta ocjena izračunata prethodne godine ili ranije. Ukoliko je firma u blokadi, bonitetna ocjena je važila za neku od prethodnih godina.

Koji podaci o firmama su mi dostupni?

Nakon što ste se uspješno registrovali na portal, u gornjem desnom uglu nalazi se polje pretrage uz ikonicu lupe u koje unosite JIB, MB ili naziv firme koja vas interesuje.

Nakon što klikom na ikonicu katanca otključate željenu firmu o njoj u najkraćem roku i uz nekoliko jednostavnih klikova možete saznati sve osnovne podatke, najznačajnije financijske podatke, bonitetnu ocjenu, eventualne račune i blokade, mjenice i zaloge, dugovanja (ukoliko ih ima). Ovdje se možete obavijestiti i o historiji sudskih objava ukoliko ih pretraživana firma ima.

Imate opciju da pregledate i sve konkurentne kompanije, kao i nekretninu i imovinu koje ova firma posjeduje.

Šta je omogućeno uz DEMO pristup?

Uz DEMO pristup možete istražiti sve funkcije i usluge koje portal CompanyWall business nudi. Imate pristup svim firmama na portalu, odnosno njihovim financijskim podacima i analizama.

DEMO pristup je besplatan probni pristup i traje 3 dana.

Kontaktirajte nas

Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaća kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke firme kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetni izvještaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju firme

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti firme i njenom sigurnom poslovanju